innovationsupport-logo-01
Meny
Kundehistorie

Capra har fått en positiv erfaring ved å bruke Innovation Support

Konsulentselskapet Capra liker å bruke mest mulig tid på sin egen kjernekompetanse, derfor lot de Innovation Support få prøve å booke møter for dem en periode. I dag, flere måneder senere, er de fortsatt kunder av oss, og de sier selv at dette samarbeidet har vært en utrolig positiv erfaring.

Det er ikke alltid kundene kommer til deg av seg selv, noen ganger må du løfte røret og ringe kaldt. Dette var tilfellet da vi fikk Capra som kunder.

Det hele startet med at jeg ringte, og prøvde å booke et møte med salgsdirektøren deres. Han hadde aldri hørt om oss før, og hadde heller ikke så stor kjennskap til møtebooking, og prosessen rundt dette.

Særlig var han skeptisk til hvordan vi i Innovation Support kunne pitche inn Capra og deres tjenester til potensielle kunder. Hadde våre konsulenter kompetanse nok til å gjøre dette?

Capra er et ledende konsulentselskap innen IT, teknologi og utvikling. De selger mennesker og deres kompetanse til ulike utviklingsprosjekter, og ønsker også å satse på å levere team.

I sin kundeportefølje har de flere store kunder, blant annet Gjensidige, NSB og NRK. Med andre ord er det en kompleks tjeneste de selger, som dermed krever en del av konsulenten.

Etter at jeg hadde pratet med salgsdirektøren i Capra i litt over et år, overlot han ansvaret til salgssjefen Marie Buraas Østvik. Hun hadde litt kjennskap til møtebooking fra før, og bestemte seg da for å ta et møte med oss. Til slutt førte dette til å vi fikk et samarbeid.

 

Trengte å få inn nye kunder

Før vi kom inn i bildet hadde salgsavdelingen i Capra booket alle møtene sine selv. Som ansvarlig for nysalg, la Marie merke til at de hadde stor suksess med å få inn kunder som hadde en relasjon til Capra fra før, for eksempel gjennom anbefalinger eller tidligere samarbeid.

Likevel følte hun at de manglet å få inn noe helt nytt. Det å bare støtte seg på gamle kontakter ga ikke nok volum.

Det å ringe kaldt er en veldig tung jobb, og det var Buraas Østvik absolutt klar over, ettersom hun selv hadde booket mange slike nysalgsmøter. I stedet for å få sitt eget team til å fokusere mer på dette, tenkte hun det kunne være spennende å outsource denne tjenesten.

Har full tiltro til salgskonsulenten i Innovation Support

Buraas Østvik uttaler at hun på forhånd var litt bekymret for hvor godt vår salgskonsulent ville representere Capra, men at denne bekymringen raskt ble gjort til skamme:

«Vi har fått en konsulent som vi egentlig burde ansette hos oss. Ikke bare er hun dyktig på å booke møter, men hun vil nok være dyktig i de andre leddene av salgsprosessen også. Hun er interessert og nysgjerrig, og følger opp hele veien. Jeg har full tiltro til at hun representerer Capra godt.»

Når vi ringer rundt og booker møter, er det viktig for oss å representere kunden på en så god måte som mulig. På mange måter blir vi kundens ansikt utad, og da ønsker vi at deres omdømme skal bli styrket.

Derfor legger vi mye arbeid i å bli kjent med selskapet vi skal ringe for, og sette oss inn i tjenestene og produktene de selger. Mange av våre kunder jobber med komplekse løsninger, slik som Capra, og da må konsulenten som skal ringe for dette prosjektet ha gode kunnskaper om dette.

For å sikre et godt samarbeid med kunden, har vi blant annet jevnlige statusmøter der vi går gjennom aktiviteten som har vært, og planlegger de kommende ukene i forhold til møter, leads osv. På denne måten får kunden en god oversikt over prosessen vår.

 

En utrolig positiv erfaring

Når vi spør Marie Buraas Østvik om hvordan hun vil beskrive samarbeidet vårt frem til nå, svarer hun raskt:

«Det har vært en utrolig positiv erfaring. Jeg synes Innovation Support er veldig profesjonelle.»

Videre forteller hun at ved å samarbeide med oss, har Capra også fått en ny giv internt når det kommer til salg. De har fått mange gode møter booket av oss i Innovation Support, og det har gjort at de har blitt flinkere til å booke møter selv også. Det er som om snøballen har begynt å rulle, og jo flere møter vi booker for dem, desto flere møter booker de selv også.

På spørsmålet om hun ville anbefalt oss videre, svarer Marie bestemt:

«Ja, uten tvil!»

Er du nysgjerrig?

Lurer du på om møtebooking kan være noe for deg og din bedrift? Er du nysgjerrig på Innovation Support, og hva vi jobber med? Uansett er du velkommen til å ta kontakt med oss, for en liten, uforpliktende prat.

Espen jobbet først ett år som salgskonsulent i Innovation Support og ble månedens ansatt hele 9 måneder på rad. I dag er han kundeansvarlige og jobber primært med å hente inn nye bedriftskunder.

espen@innovationsupport.no

Motta vårt ukentlige nyhetsbrev om møtebooking og B2B-salg

For å kunne sende deg e-post må vi lagre informasjon om deg. Les mer i vår personvernerklæring

care_norway

+47 970 05 750
kontakt@innovationsupport.no

Nydalsveien 36B,
0484 Oslo

Innovation Support AS
Org. nr: 998077028

2016@2x
2017@2x
2018@2x
2019@2x
2020@2x
2021@2x