<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=138632253548384&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Referanser

Våre kunder har full diskresjon. Er det naturlig forteller vi deg gjerne om våre kunder, hva vi har gjort sammen, hvilken valg som ble utslagsgivende og hva som ble resultatet.

NOEN AV VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE

«I was a client of Innovation Support and worked with Helge and his people. He is very professional, structured and creative. I give my sincere recommendation, as the relationship was a delight as well as profitable for my company.»

Eddy Robertsen

CEO, Munio AS

Helene Clemetsen

«I rollen som markedssjef for Microsoft Dynamics har jeg hatt gleden av å samarbeide med Innovation Support. De er svært profesjonelle og overlater ingenting til tilfeldighetene. De er oppriktig opptatt av at kunden skal lykkes og kommer ofte med konstruktive tilbakemeldinger på hvordan vi kan forbedre resultatene; både ved oppstart og underveis i prosessen. Jeg kan anbefale Innovation Support til telemarketing-prosjekter mot B2B markedet»

Helene Clemetsen

Tidligere markedssjef, Microsoft Dynamics

Lasse Ruud

«Et samarbeid med Innovation Support ble startet etter et tips, og det har så absolutt gitt effekt. Deres mål om å forvalte sine kunder i et langsiktig perspektiv beviser de med sin kvalitative leads generering sammen med booking av møter. Her opplever man å ha fått en ny partner som virkelig er blitt en viktig del av egen salgsorganisasjon. Vi opplever også at våre budskap blir tatt svært seriøst, noe som trygger oss i å la de representere oss ute i markedet. Vi kan trygt anbefale selskapets tjenester til andre!»

Lasse Ruud

CEO, Intellisearch AS

Katrine Pedersen

«I Randstad har vi benyttet Innovation Support til booking og leadsgenerering av kundemøter fra oppstarten i 2012 – og gjør det fortsatt. Vi er svært godt fornøyde med samarbeidet og er trygge på at de representerer Randstad på den måten vi ønsker. De har bevist evne til å opprettholde gode resultater over tid og utbytte av de genererte møtene har vært høyere enn forventet. Vi opplever samarbeidet som konstruktivt og svært verdifullt for oss og jeg anbefaler gjerne selskapet til andre»

Katrine Pedersen

Director sales & business development, Randstad

Anita H. Nilsen

“Samarbeidet med Innovation Support startet mars 2013. Resultatene rundt antall møter kom raskt, og vi ser at med gode forberedelser fra vår side og tett samarbeid, så blir det booket bra antall møter, samt kreert nye kontaktpunkter. Vi opplever Innovation Support som en energisk og målrettet firma, og en god sparringspartner i forhold til organisering av møtebooking og hva som skal skje i etterkant. Jeg kan gi de beste anbefalinger av Innovation Support.”

Anita H. Nilsen

Tidligere salgssjef Accountor Group

Morten Eriksen Deinoff

«Jeg er veldig fornøyd med jobben Eline og Robin, som har ringt og booket møter for oss, har gjort. Jeg var skeptisk til å la noen andre gjøre denne jobben, siden det er vår kompetanse og tjeneste vi selger, men her tok jeg veldig feil. Jeg er positivt overrasket over at det lar seg gjøre. Det har vært lønnsomt, og det har vært tett – eller mer presist – nøyaktig dialog, i form av vital og nøyaktig informasjon i presise og korte statusrapporter underveis. Jeg vil anbefale innovationSupport til andre. Men samtidig må man være klar over ansvaret som ligger hos den virksomheten, til å gi den nødvendige inputen til den som ringer. Som kunde er du ikke selv uten ansvar – det må være et 50-50 partnerskap.»

Morten Eriksen-Deinoff

Partner og CEO, HumanEffect

Stian Jensvoll

«Jeg kunne ikke vært mer fornøyd med samarbeidet! Julie, som ringer for oss, har vært veldig god til å selge oss inn på riktig måte, slik at selger og kunde går til møtet med samme forventning. Vi har hatt mange gode møter. Det er bare et par stykker som ikke har resultert i et andregangsmøte. Jeg oppfatter at Julie har forstått det som er unikt med Leadership Weekly, og at hun presenterer det med troverdighet og entusiasme. Det gir naturligvis et godt utgangspunkt når vi kommer til kundemøtet. Jeg opplever at når vi kommer med noe så blir vi møtt med en veldig løsningsorientert tilnærming. innovationSupport fremstår som veldig profesjonelle.»

Stian Jensvoll

Partner, Leadership Weekly AS

Piotr Biernacki

«Innovation Support has worked for us 4 months with an extraordinary delivery. They met all the objectives and supported us with professional consultancy in term of sales tactics, targeting and prospect-lists. Communication, working procedures, follow-up and reporting were highly professional. They fully delivered on quality leads and did great introduction to the prospects. The quality was obviously confirmed by the conversion to real business, which was above expectation. I can with no reservation acknowledge that Innovation Support was a successful investment for us and I recommend them to anyone who needs accelerated market expansion.»

Piotr Biernacki

CEO, Ideo Solutions AS