Skip to content

Referanser

Vi har både store og små kunder fordelt på flere bransjer. Les mer om hva vi har gjort sammen, hvilken valg som ble utslagsgivende og hva som ble resultatet for dem.

Filter
Størrelse
Employee
Tøm filtre
Veritas Technologies
Gode møter for Fortune Global 500-selskap
MANAG-E
79 salgsmøter for IT-selskap
FYGI
19 møter og to kunder etter to måneder med møtebooking
KODIENT
17 kvalitetsmøter med landets største butikkjeder
TECHNET
170 kvalifiserte møter for IT-selskap
STRYVO
Over 20 nye kundemøter for Stryvo
COMPELLO
Compello økte salget i Norge og Sverige
FOOTPRINT CONSULTING
Møtebooking ga flere kundemøter og flere leads
Prokura
Prokura har fått gode møter
Ennova
Ennova er meget fornøyde med Innovation Support sine leveranser
Capra Consulting
IT-selskap fikk mange kvalifiserte møter
Netsecurity
Garanterte et visst antall møter av god kvalitet
Prosesspilotene
Booket riktige møter av god kvalitet for Microsoft partner
Mitie
Mitie har fått flere møter av god kvalitet
Facilitated Work Hub
Seks møter av høy kvalitet per måned
SomethingGood
Møtebooking for reklame- og PR-byrå
CBRE
130 salgs- og kartleggingsmøter for CBRE
Ludico
200 nye salgsmøter

Dette sier våre kunder

«I rollen som markedssjef for Microsoft Dynamics har jeg hatt gleden av å samarbeide med Innovation Support. De er svært profesjonelle og overlater ingenting til tilfeldighetene. De er oppriktig opptatt av at kunden skal lykkes og kommer ofte med konstruktive tilbakemeldinger på hvordan vi kan forbedre resultatene; både ved oppstart og underveis i prosessen. Jeg kan anbefale Innovation Support til telemarketing-prosjekter mot B2B markedet»

helene-180x180
Helene Clemetsen Tidligere markedssjef Microsoft Dynamics

«I was a client of Innovation Support and worked with Helge and his people. He is very professional, structured and creative. I give my sincere recommendation, as the relationship was a delight as well as profitable for my company.»

Eddy-robertsen
Eddy Robertsen CEO, Munio AS

«Et samarbeid med Innovation Support ble startet etter et tips, og det har så absolutt gitt effekt. Deres mål om å forvalte sine kunder i et langsiktig perspektiv beviser de med sin kvalitative leads generering sammen med booking av møter. Her opplever man å ha fått en ny partner som virkelig er blitt en viktig del av egen salgsorganisasjon. Vi opplever også at våre budskap blir tatt svært seriøst, noe som trygger oss i å la de representere oss ute i markedet. Vi kan trygt anbefale selskapets tjenester til andre!»

Lasse-180x180
Lasse Ruud CEO, Intellisearch AS

«I Randstad har vi benyttet Innovation Support til booking og leadsgenerering av kundemøter fra oppstarten i 2012 – og gjør det fortsatt. Vi er svært godt fornøyde med samarbeidet og er trygge på at de representerer Randstad på den måten vi ønsker. De har bevist evne til å opprettholde gode resultater over tid og utbytte av de genererte møtene har vært høyere enn forventet. Vi opplever samarbeidet som konstruktivt og svært verdifullt for oss og jeg anbefaler gjerne selskapet til andre»

Katrine-180x180
Katrine Pedersen Director sales & business development, Randstad

“Samarbeidet med Innovation Support startet mars 2013. Resultatene rundt antall møter kom raskt, og vi ser at med gode forberedelser fra vår side og tett samarbeid, så blir det booket bra antall møter, samt kreert nye kontaktpunkter. Vi opplever Innovation Support som en energisk og målrettet firma, og en god sparringspartner i forhold til organisering av møtebooking og hva som skal skje i etterkant. Jeg kan gi de beste anbefalinger av Innovation Support.” 

Anita-180x180
Anita H. Nilsen Tidligere salgssjef Accountor Group

«Jeg er veldig fornøyd med jobben Eline og Robin, som har ringt og booket møter for oss, har gjort. Jeg var skeptisk til å la noen andre gjøre denne jobben, siden det er vår kompetanse og tjeneste vi selger, men her tok jeg veldig feil. Jeg er positivt overrasket over at det lar seg gjøre. Det har vært lønnsomt, og det har vært tett – eller mer presist – nøyaktig dialog, i form av vital og nøyaktig informasjon i presise og korte statusrapporter underveis. Jeg vil anbefale innovationSupport til andre. Men samtidig må man være klar over ansvaret som ligger hos den virksomheten, til å gi den nødvendige inputen til den som ringer. Som kunde er du ikke selv uten ansvar – det må være et 50-50 partnerskap.»

Morten Eriksen-Deinoff i HumanEffect
Morten Eriksen-Deinoff Partner og CEO, HumanEffect

«Jeg kunne ikke vært mer fornøyd med samarbeidet! Julie, som ringer for oss, har vært veldig god til å selge oss inn på riktig måte, slik at selger og kunde går til møtet med samme forventning. Vi har hatt mange gode møter. Det er bare et par stykker som ikke har resultert i et andregangsmøte. Jeg oppfatter at Julie har forstått det som er unikt med Leadership Weekly, og at hun presenterer det med troverdighet og entusiasme. Det gir naturligvis et godt utgangspunkt når vi kommer til kundemøtet. Jeg opplever at når vi kommer med noe så blir vi møtt med en veldig løsningsorientert tilnærming. innovationSupport fremstår som veldig profesjonelle.»

Speaker-Image-Stian-180x180
Stian Jensvoll Partner, Leadership Weekly AS

«Innovation Support has worked for us 4 months with an extraordinary delivery. They met all the objectives and supported us with professional consultancy in term of sales tactics, targeting and prospect-lists. Communication, working procedures, follow-up and reporting were highly professional. They fully delivered on quality leads and did great introduction to the prospects. The quality was obviously confirmed by the conversion to real business, which was above expectation. I can with no reservation acknowledge that Innovation Support was a successful investment for us and I recommend them to anyone who needs accelerated market expansion.»

AAEAAQAAAAAAAAIfAAAAJDBiODE1ZGIxLTNiM2UtNGJjNC05ZWVmLWVmYzU0ZGEzODY4OQ-180x180
Piotr Biernacki CEO, Ideo Solutions AS

Få et tilbud å møtebooking