innovationsupport-logo-01
Meny

Utvikle talentet ditt

Innovation Support er en arbeidsplass der utvikling står i fokus. Enten du ønsker å bli toppselger eller toppleder er
en jobb som møtebooker hos oss et utmerket utgangspunkt.

Et lærevillig arbeidsmiljø

Vi ansetter unge talenter som er villige til å legge ned tiden og innsatsen som kreves for å lykkes, og har samlet noen av landets beste møtebookere under ett og samme tak.

Resultatet av dette er et konkurransedrevet og lærevillig arbeidsmiljø som vil pushe deg til å bli bedre, og støtte deg når du snubler.

Talentfabrikken

Mens andre syr puter under armene på ambisiøse nyutdannede, kjører Innovation Support springbrett-taktikk, skriver Finansavisen i gründerintervjuet med Helge Bharat Johnsen. Ett eller to år med gode resultater som konsulent kan være nok til å sikre deg drømmejobben.

Grunnlaget for en vellykket karriere

Vi hjelper deg med å bli god, gir deg verdifull erfaring og legger grunnlaget for en vellykket karriere. Det vi krever av deg er en forpliktelse på ett til to år, og en innsats som reflekterer dine ambisjoner om å lykkes.

Når våre møtebookere har oppfylt sine forpliktelser til Innovation Support, opparbeidet seg kompetanse og skapt dokumenterte, gode resultater hjelper vi deg gjerne videre i karrieren – enten aktivt eller som referanse.

Vi opplever ofte at kundene våre blir interesserte i møtebookerne som jobber hos oss, og mange av våre unge talenter har gått videre til spennende roller – et naturlig neste steg er da ofte en rolle innen salgs og/eller markedsavdelingen.

En jobb som møtebooker hos Innovation Support er med andre ord en gyllen mulighet for deg til å utvikle deg, skaffe deg erfaring, bygge opp kompetanse og komme et stort skritt nærmere drømmejobben.

 

Send din søknad

  • Fastlønn + bonuser
  • Arbeidstid mandag til fredag kl. 08:00-16:00.

 

Send søknad og CV til erlend@innovationsupport.no eller ring
rekrutteringsansvarlig Erlend på telefon 971 32 384.

 

Kom i kontakt med oss right-arrow-forward

Utvalgte ansattcaser

Våre støttespillere

Innovation Support-635
changeFirstLogo

+47 236 51 300
kontakt@innovationsupport.no

Nydalsveien 36A,
0484 Oslo

Innovation Support AS
Org. nr: 998077028