<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=138632253548384&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Innovation Support-bloggen

En blogg som gir deg konkrete råd rundt møtebooking, leadsgenerering, B2B-salg, og hvordan skaffe nye kunder

Møtebooking

Slik bruker vi lead scoring i kombinasjon med møtebooking

Av Helge B. Johnsen
19. september 2018

Dette er en introduksjonsartikkel til en artikkelserie på fire deler som omtaler hvordan vi i Innovation Support jobber med leads basert på fire ulike nivåer for vår møtebooking. Første artikkel i serien, Steg 1: Bygg pipeline gjennom møtebooking. De kalde leadsene og hvordan du booker møter med disse, tar for seg vår strategi rundt å job...

Møtebooking

Seks år med vekst og fremgang – nå vil vi dele vår suksessoppskrift

Av Helge B. Johnsen
10. september 2018

For å følge utviklingen i markedet har Innovation Support omfavnet og implementert en rekke nye metoder og elementer i vår markedsstrategi. Men kjernevirksomheten vår vil alltid være å levere gode møter.

B2B-salg

Kundereisen starter som oftest med et Google-søk - men hvordan fullfører du den?

Av Thorstein Nordby
03. september 2018

Thorstein Nordby i Nettly har spesialisert seg på å skape den perfekte kundereisen. I dette gjesteinnslaget forklarer han hva som skal til for å tiltrekke seg kunder i dagens marked, og hvorfor oppsøkende salg fremdeles spiller en viktig i kjøpsprosessen.

Møtebooking

Hva har Innovation Support gjort for å lykkes med møtebooking – og hva betyr det for kundene våre?

Av Helge B. Johnsen
27. augusti 2018

Helt siden oppstarten i 2012 har vi i Innovation Support hatt en positiv utvikling og sunn vekst. Erfaringene vi har gjort oss på veien gjør at vi kan levere og hjelpe kundene våre på en enda bedre måte.

Møtebooking

Slik kan du sørge for rask og sunn vekst i ditt selskap ved å kombinere møtebooking og digital markedsføring

Av Helge B. Johnsen
20. augusti 2018

Dette er Innovation Supports metode for å sikre en langsiktig og kontinuerlig tilstrømming av varme leads, og samtidig se raske resultater. Enten selskapet ditt er helt nystartet, om dere ønsker å utvide med nye tjenesteområder eller dere bare ligger litt bak årsbudsjettet vil det komme perioder der du ønsker deg flere gode leads og flere...

Møtebooking

Sommerferien er over – nå er det tid for å komme i gang igjen

Av Helge B. Johnsen
08. augusti 2018

For mange er august kun en oppvarmingsetappe etter en lang sommerferie, men de få som greier å komme godt i gang har et enormt konkurransefortrinn.

Møtebooking

Hva gjør du med alle de potensielle kundene som sier nei første gang du kontakter dem?

Av Espen Myklebust Sunde
26. juni 2018

Som møtebooker kan du ikke forvente at alle svarer ja første gang du kontakter dem. Hvorvidt du får booket et møte avhenger ofte av hvor god du er på følge opp samtalen.

Møtebooking

Hvordan ser en møtebookers arbeidsdag ut?

Av Ole Daniel Stene-Larsen
21. juni 2018

Hvorfor velger mange unge entreprenørspirer en arbeidsdag fylt med konstante avslag og hårete mål som skal nås? I dette blogginnlegget tar jeg en nærmere titt på møtebookerens arbeidsdag, og alle utfordringer og oppturer den inneholder.

Møtebooking

Innovation Support har kommet langt på seks år – nå gleder vi oss til neste kapittel

Av Helge B. Johnsen
13. juni 2018

Uten dyktige ansatte, engasjerte kunder og verdifulle samarbeidspartnere hadde Innovation Support aldri kommet dit vi er i dag.

Møtebooking, Oppstartsbedrifter

Hvordan skaffer du deg dine første betalende kunder?

Av Helge B. Johnsen
11. juni 2018

For at din oppstartsbedrift skal lykkes er du helt avhengig av å tjene penger. Men hva må du gjøre for å komme til det punktet der du endelig kan sende ut din første faktura?