innovationsupport-logo-01
Meny
Ansattcase

Fra salgskonsulent til salgssjef

Etter jeg fullførte min Bachelor i Innovasjon og Forretningsutvikling fra Høyskolen Kristiania, var jeg veldig spent på hva som skulle bli starten på min karriere. 

Jeg hadde lenge hatt lyst til å starte noe eget, men konkluderte raskt med at jeg må bygge opp solid kompetanse, før det kan bli et realistisk scenario.

Kort tid etter avsluttede studier, ble jeg kontaktet av et rekrutteringsbyrå via LinkedIn.

Etter jobbintervjuet ble jeg tilbudt heltidsstilling som salgskonsulent i Innovation Support AS.

 

Miljøet

Innovation Support hadde et fantastisk godt arbeidsmiljø, med:

  • intelligente og omgjengelige medarbeidere,
  • medarbeidere som inkluderer og deler kompetanse,
  • en god blanding av selvstendig arbeid og teamwork, og en
  • genuin entusiasme og felles ambisjon om å nå målene som er satt for en selv, gruppen og bedriften!

 

Disiplinert og positiv

En jobb som salgskonsulent kan være krevende. Når en jobber med salg vil man oppleve gode dager og mindre gode dager. For min egen del har jeg gått mange runder med meg selv om hvordan jeg best skal løse kompliserte prosjekter og oppnå gode resultater. Det har gitt meg mye å kommunisere åpent og ærlig med kollegaer om prosessen og utfordringer, men samtidig å være disiplinert og fullføre det man har startet på - å jobbe med salg krever disiplin, motivasjon kommer og går.

Godt definerte og spesifiserte målsetninger med realistiske tidsfrister øker sannsynligheten for en god leveranse og måloppnåelse. I den grad mine personlige egenskaper kan ha hjulpet meg, så er det en positiv innstilling, og et ønske om å lære av de tingene som ikke funket optimalt.

Jeg vil anbefale andre unge nyutdannede til å søke jobb i Innovation Support. Innovation Support er et sted hvor en kan lære mye og utvikle seg i raskt tempo. Enten du har ønske om å utvikle deg innen salg eller ledelse er dette en god start.

 

Landet jobb som salgssjef

Etter 1 år og 4 måneder som salgskonsulent i Innovation Support, ble jeg kontaktet av daglig leder i et IT-konsulentselskap, Catware. Etter en krevende intervjuprosess med diverse caser, ble jeg tilbudt stilling som salgssjef fra mai 2020. Erfaringen og kompetansen jeg har fått hos Innovation Support, har gitt meg en en utrolig fin start på steget videre i min karriere.

Catware er et norsk IT-konsulentselskap som spesialiserer seg på prosess-automatisering, og digitalisering ved utvikling av skreddersydde programløsninger. Vi utvikler tilpassede programvareløsninger, integrerer disse med eksisterende systemer, og sikrer at programvaren korresponderer med kundens forretningsbehov.

Ansvarsområdene mine som salgssjef, er i hovedsak å skape nye salgsmuligheter og følge opp og bygge relasjoner med spennende selskaper i store deler av Norge.,

Hoveddelen av arbeidet er i digitale møter og komme i dialog med selskaper som har behov for å få bistand innenfor IT-utvikling.

 

Christian er tidligere møtebooker hos Innovation Support, og jobber i dag som salgssjef i Catware. Catware er et norsk IT-konsulentselskap som spesialiserer seg på prosess-automatisering, og digitalisering ved utvikling av skreddersydde programløsninger.

christian.kolloen@catware.io

Motta vårt ukentlige nyhetsbrev om møtebooking og B2B-salg

For å kunne sende deg e-post må vi lagre informasjon om deg. Les mer i vår personvernerklæring

changeFirstLogo

+47 236 51 300
kontakt@innovationsupport.no

Nydalsveien 36A,
0484 Oslo

Innovation Support AS
Org. nr: 998077028