innovationsupport-logo-01
Meny
Kundehistorie

Høy kvalitet på møtene som er booket for Leadership Weekly

Stian Jensvoll i Leadership Weekly er imponert over kvaliteten på møtene Innovation Support har levert.

Stian Jensvoll er partner i Leadership Weekly, som tilbyr lederutvikling gjennom en digital plattform. Etter å ha vurdert flere alternativer til å bistå selskapet med presale-aktiviteter, falt valget på Innovation Support.
– Vi ønsket å få en oppstart med gode kundemøter, og sjekket flere tilbydere av denne type tjeneste. Det er vanskelig å vite hva du får. Det kan være så mangt. Kvaliteten i møtene er en viktig faktor, og vi fikk anbefalt Innovation Support nettopp på grunn av kvaliteten, av en person vi stoler på.

 

– Solgt inn på riktig måte

Innovation Support startet ringingen for Leadership Weekly i september 2016, og Jensvoll legger ikke skjul på at samarbeidet har levd opp til forventningene.

Outsourcing av møtebooking guide

– Jeg kunne ikke vært mer fornøyd med samarbeidet! Julie, som ringer for oss, har vært veldig god til å selge oss inn på riktig måte, slik at selger og kunde går til møtet med samme forventning. Jeg var nettopp i et møte hos en som er HR-sjef i et stort selskap, med ansvar for mange land. Han sa at han takker veldig sjelden ja til møter over telefon, men Julie vekket hans interesse. Det er også flere som har sagt dette.

Produktive møter

Leadership Weekly-partneren er fornøyd med antallet møter Innovation Support har skaffet ham, og er ikke minst imponert over kvaliteten på disse.

– Vi har hatt mange gode møter. Det er bare et par stykker som ikke har resultert i et andregangsmøte. Det sier noe om det unike vi leverer og at vi innfrir de forventningene som den potensielle kunden har til oss. Jeg oppfatter at Julie har forstått det som er unikt med Leadership Weekly, og at hun presenterer det med troverdighet og entusiasme. Det gir naturligvis et godt utgangspunkt når vi kommer til kundemøtet.

Har du lyst til å lese om hvordan vi hjalp Ernst & Young med å booke 49 kvalifiserte møter på 3 måneder? Les kundehistorien her!

Helge er grunnlegger og daglig leder i Innovation Support. Han er analytisk, målrettet og brenner for salg B2B.

helge.johnsen@innovationsupport.no

Motta vårt ukentlige nyhetsbrev om møtebooking og B2B-salg

For å kunne sende deg e-post må vi lagre informasjon om deg. Les mer i vår personvernerklæring

care_norway
Gaselle 2016-2020 nummer 2

+47 970 05 750
kontakt@innovationsupport.no

Nydalsveien 36B,
0484 Oslo

Innovation Support AS
Org. nr: 998077028