innovationsupport-logo-01
Meny
Ansattcase

Stian Engerud - Helt gull når man er ny i arbeidslivet

“Den muligheten man får i Innovation Support er helt gull når man er ny i arbeidslivet. Etter et år gikk jeg fra masse avslag til masse jobbintervjuer”.

stian-engerud-rund

 

  • Navn: Stian Engerud
  • Alder: 25 år (når han var ansatt i Innovation Support AS)
  • Fra: Son
  • Interesser: Trening og reising
  • Utdanning: Bachelor i HR og personalledelse
  • Stilling: Bachelor i HR og personalledelse

 

Kan du fortelle kort om deg selv?

Stian Engerud heter jeg. Jeg kommer fra Son, og bruker mye av tiden min på trening og reising. Jeg har faktisk planlagt en surfetur til Fuerteventura nå i februar, så får vi se om det blir noe av. Av utdannelse har jeg en bachelor i HR og personalledelse fra Høyskolen Kristiania. 

Hvorfor valgte du Innovation Support?

Innovation Support er et fantastisk sted å starte karrieren! Jeg er interessert i mennesker og ledelse, og har et langsiktig mål om å bli personalleder eller HR-direktør. Den muligheten man får i Innovation Support er helt gull når man er ny i arbeidslivet. Etter bare et år gikk jeg fra masse avslag til masse intervjuer og jobbmuligheter .

Jeg vil gjerne også fremheve arbeidsmiljøet i Innovation Support. Det er utrolig godt! Alle som jobber der har den samme driven, og hjelper hverandre med nye vinklinger og erfaringer om man stanger eller står fast. På den måten jobber alle mot et felles mål, som gjerne er ganske hårete. 

 

Hva lærte du i jobben?

Jeg jobbet mest på prosjekter innen IT, økonomisystemer og digitale endringsprosesser. Mye tech, kan man si. I Innovation Support er lederne veldig gode på å utfordre deg, og sparre med deg, hele tiden. Hele stedet bærer preg av en hjelpekultur. Det bidro til at jeg ble en bedre selger, og faktisk en bedre person, i løpet av den tiden jeg var der.

Et av de siste prosjektene jeg hadde var for en ny spennende kunde som jobbet med forbedringsprosesser innen IT. De fortalte i etterkant at de hadde lukket et salg tilsvarende to millioner kroner som følge av et møte jeg hadde booket! Det var en veldig hyggelig tilbakemelding å få, men samtidig speiler det læringen jeg fikk i Innovation Support. Lederne er veldig gode lærermestere, og gode til å samle alle rundt den samme ambisjonen. Det gjorde at vi ga kundene våre konkrete resultater. 

 

Hva gjør du nå?

Nå jobber jeg som HR-konsulent i Kirkens Bymisjon. Det er jo litt annerledes enn salg, men samtidig bygger det veldig mye på det jeg lærte i Innovation Support. 

Tiden i Innovation Support gjorde meg attraktiv på arbeidsmarkedet, og åpnet dørene inn til min nye jobb. Faktisk var det sånn at det var daglig leder i Innovation Support som stilte som referanse inn mot jobben i Kirkens Bymisjon! Det er litt gøy at det kan være sånn. Lederne i Innovation Support er veldig behjelpelige med å hjelpe deg opp og fram i karrieren.

Tiden i Innovation Support har også gitt meg masse nyttig kompetanse jeg bruker i jobben min i dag. Jeg lærte hvordan man kommuniserer med næringslivsledere, men på det personlige planet har jeg også blitt mer proaktiv, serviceinnstilt og målrettet. Også dette med å ha mange baller i lufta samtidig, som man hele tiden har i Innovation Support, har vært en nyttig lærdom for meg. All denne kompetansen spiller jeg på i Kirkens Bymisjon.

 

Hva er planen videre?

Jeg trives veldig godt i jobben jeg har i dag, og ønsker å fortsette å jobbe med personalledelse i fremtiden. Kanskje som personalsjef eller HR-direktør i en stor organisasjon? Det er i hvert fall det som er toppmålet mitt. 

Helge er grunnlegger og daglig leder i Innovation Support. Han er analytisk, målrettet og brenner for salg B2B.

helge.johnsen@innovationsupport.no

Motta vårt ukentlige nyhetsbrev om møtebooking og B2B-salg

For å kunne sende deg e-post må vi lagre informasjon om deg. Les mer i vår personvernerklæring

PNG-01
SVG_gold-badge-color

+47 236 51 300
kontakt@innovationsupport.no

Nydalsveien 36B,
0484 Oslo

Innovation Support AS
Org. nr: 998077028