innovationsupport-logo-01
Meny
Møtebooking

Slik hjelper LinkedIn Sales Navigator deg med prospektering

Prospektering etter nye kunder er en tidkrevende jobb. Det finnes imidlertid verktøy som effektiviserer jobben med å identifisere, forstå og kommunisere bedre med kvalitetsprospekter.

Jobber du med B2B-salg er du garantert kjent med hvor tidkrevende prospektering kan være. Det tar tid å finne ut av hvem du bør ringe. Og selv om du har kartlagt gatekeepere og beslutningstakere, vet du kanskje ikke nok om behovene til et prospekt før du tar kontakt.

Heldigvis finnes det salgsteknologi som kan hjelpe oss.

HubSpot Prospects Tool og Leadfeeder er eksempler på plattformer og verktøy som forenkler hverdagen for oss som jobber med B2B-salg.

Men det er få verktøy som gir deg en så helhetlig pakke som LinkedIn Sales Navigator. Med Sales Navigator kan du enkelt identifisere kvalitetsprospekter, kartlegge hva de bryr seg om, og kommunisere troverdig og personlig med InMail.

 

Identifiser kvalitetsprospekter

I Innovation Support er vi opptatt av at kundene våre skal fokusere tiden sin på kvalitetsprospekter, og Sales Navigator hjelper oss med å sikre at møtene vi booker holder høy kvalitet.

Med avanserte søkefunksjoner kan du identifisere de riktige menneskene i organisasjonene du jobber mot. Blant annet kan du snevre inn søket etter kriterier som geografi, jobbtittel, jobbfunksjon og mye mer. LinkedIn har over 600 millioner brukere, og dersom du gjør søk på dine ideelle kundeprofiler er du et godt stykke på vei med å finne de riktige menneskene.

Sales Navigator gir deg også leadsanbefalinger basert på preferanser og tidligere lagrede leads. Det som gjør arbeidet ekstra enkelt er integrasjonsmulighetene med CRM-systemer som HubSpot, Oracle Sales Cloud, Pega, SAP, SugarCRM og Zoho.

 

Forstå hva de bryr seg om

For å lykkes med salg er det viktig at man møter behovene gjennom alle fasene i kundereisen. Det handler om å kommunisere noe som oppfattes som relevant og verdifullt. For å lykkes med dette trenger du tilgang på innsikt i sanntid, slik at du til enhver tid kan tilby relevante løsninger til rett tid.

Sales Navigator hjelper deg med dette. Du får automatiske varslinger om hva prospekter og selskaper du er interessert i foretar seg. Det kan dreie seg om et jobbskifte, hva som deles, eller selskapsoppdateringer. Løsningen gir deg også muligheten til å merke og organisere prospekter, og synkronisere notater og interaksjoner med CRM. Alt dette bidrar til at du til enhver tid er kjent med hva prospekter og leads bryr seg om.

 

Kommuniser troverdig og personlig

Når du vet hvem du skal snakke med, og hva vedkommende bryr seg om, har du et godt utgangspunkt for å lykkes med salgspitsjer. Det handler om å bygge relasjoner. Og for å bygge relasjoner må du kommunisere troverdig og personlig.

Med Sales Navigator får du tilgang til InMail, og dermed også innboksen til over 600 millioner LinkedIn brukere – uavhengig om de er en del av nettverket ditt eller ikke. Du kan også bruke boolean search for å enkelt filtrere deg frem til de kontaktene som er mest relevante for din bedrift.

Mottakeren kan se innholdet uten å måtte laste det ned, og avsender får automatiske varslinger om hva som er sett og videresendt. Sist, men ikke minst, gir Sales Navigator deg tilgang til TeamLink. Denne funksjonen lar deg bruke hele salgsteamets nettverk til introduksjoner og salgsfremstøt. Dette gir deg et utvidet nettverk, som vokser i takt med ditt eget salgsteam.

Når vi jobber med møtebooking i Innovation Support følger vi alle en fast metodikk, og grundig research og personlig oppfølging står sentralt i denne. Vi bruker mye tid på å identifisere kvalitetsprospekter, forstå hvilke behov de har, og gjennomføre samtaler som bygger omdømme for bedriftene vi jobber for. Sales Navigator er et av mange verktøy vi bruker som hjelper oss med dette.

Helge er grunnlegger og daglig leder i Innovation Support. Han er analytisk, målrettet og brenner for salg B2B.

helge.johnsen@innovationsupport.no

Motta vårt ukentlige nyhetsbrev om møtebooking og B2B-salg

For å kunne sende deg e-post må vi lagre informasjon om deg. Les mer i vår personvernerklæring

care_norway
SVG_gold-badge-color

+47 970 05 750
kontakt@innovationsupport.no

Nydalsveien 36B,
0484 Oslo

Innovation Support AS
Org. nr: 998077028