innovationsupport-logo-01
Meny
Kundehistorie

VIEW Ledger: – Innovation Support har hjulpet oss inn i nye markeder

De siste tre årene har Innovation Support hatt ansvaret for å booke møter for VIEW Ledger, som leverer skybaserte økonomi- og regnskapsløsninger til private virksomheter. Nøkkelen til suksess har vært gjensidig engasjement for å ivareta selskapets verdier og et mål om å oppnå langsiktige kundeforhold.

Etter oppstarten i 2004 har VIEW Ledger vokst og blitt en ledende leverandør av skybaserte systemløsninger og rådgiving innen regnskap, økonomi og IT i Norge. Selskapet leverer løsninger for en fremtidsrettet økonomiavdeling, der kundene har muligheten til å outsource enten hele eller deler av økonomijobben til VIEW Ledger – som jobber på toppen av ERP-systemer fra Xledger eller Tripletex.

Før valget falt på Innovation Support, hadde salgs- og markedsdirektør i VIEW Ledger, Stian Brandvold, hatt møter med flere ulike leverandører for møtebooking. Ifølge Brandvold var det Innovation Supports profesjonelle tilnærming til tjenesten som skilte dem fra andre leverandører.

– Det er en profesjonell organisasjon med veldig hyggelige og kompetente mennesker. De har en tydelig og ærlig måte å jobbe på, både med tanke på hvordan de tar seg betalt for tjenesten, og hvordan de går frem når de booker møter for oss. Og så leverer de varene, sier Brandvold.

Outsourcing av møtebooking guide

Lett å overlate ansvaret til Innovation Support

Når bedrifter outsourcer møtebooking, legger de kundens første møte med egen bedrift i hendene på en ekstern leverandør. Det kan for mange føles skummelt. For å sikre et trygt og lønnsomt samarbeid er det derfor viktig at møtebookeren forstår og forplikter seg til å ivareta bedriftens verdier.

– Vi var litt usikre på forhånd, men vi var villige til å prøve med den rette leverandøren. For oss var det viktig å oppleve god kjemi fra start – og det gjorde vi med Helge. Vi ville også forsikre oss om at verdiene våre om å være nyskapende, ærlige, rause og engasjerte ble ivaretatt, noe Helge forstod med en gang. Det skal føles trygt å overlate ansvaret til noen andre – og nettopp det var avgjørende for vårt valg av leverandør, sier Brandvold.

 

Får møter av høy kvalitet med Innovation Support

Gjennom det tre år lange samarbeidet har det vært viktig for Brandvold at salgskonsulentene i Innovation Support har et langsiktig perspektiv, og ikke bare booker møter for å booke møter. Et langsiktig perspektiv gjør det mulig å booke kvalitetsmøter, som ofte ender i en avtale eller et salg.

– Gjennom Innovation Support får vi gode møter med daglige ledere eller økonomisjefer. Med andre ord toppdedikerte mennesker som er nysgjerrige og ute etter å optimalisere prosesser i bedriften sin. Møtene har hjulpet oss til å komme i dialog med markeder og bedrifter som vi ikke hadde klart ellers, forteller Brandvold.

Outsourcing av møtebooking guide

 

Møtebooking fra Innovation Support er en viktig bidragsyter

VIEW Ledger har i løpet av årene fått en stabil og gjennomgående strøm av møter gjennom Innovation Support. I snitt leverer Innovation Support rundt ti kvalitetsmøter hver måned, og det er Brandvold godt fornøyd med.

– Vi har veldig god erfaring med Innovation Support, og vi har vel egentlig bare økt engasjementet vårt. Vi bruker dem løpende, og vi har initiert et likt samarbeid for et av våre søsterselskap. De er utrolig viktige bidragsytere for at vi skal lykkes med det vi vil oppnå, avslutter Brandvold.

Helge er grunnlegger og daglig leder i Innovation Support. Han er analytisk, målrettet og brenner for salg B2B.

helge.johnsen@innovationsupport.no

Motta vårt ukentlige nyhetsbrev om møtebooking og B2B-salg

For å kunne sende deg e-post må vi lagre informasjon om deg. Les mer i vår personvernerklæring

changeFirstLogo

+47 236 51 300
kontakt@innovationsupport.no

Nydalsveien 36A,
0484 Oslo

Innovation Support AS
Org. nr: 998077028