innovationsupport-logo-01
Meny
Kundehistorie

Ennova er meget fornøyde med Innovation Support sine leveranser

Ennova hadde ikke så høye forventninger til Innovation Support fra før, men bestemte seg for å gi oss en sjanse. I dag er Ennova kjempefornøyde med at de gjorde det, og de sier at de anbefaler våre tjenester videre til andre som er ute etter ekstern møtebooking.

Om du tror det ikke fører noe godt med seg å ringe kaldt, må du tro om igjen. Du vet aldri hva som venter deg når du løfter røret og tar en såkalt «cold call». Det var akkurat slik vi tok kontakt med Ennova for første gang.

Vi hadde vært inne på hjemmesiden og gjort litt research før vi ringte salgssjefen hos Ennova. Det hadde ikke vært noen kontakt mellom oss tidligere.

Ennova hadde hatt litt erfaringer med liknende tjenester som det vi leverer tidligere, og bestemte seg derfor for å gi oss en sjanse. I dag har de brukt tjenestene våre siden november, og vi har levert flere gode møter. Ennova selv uttaler at de er meget førnøyde med det vi leverer.

 

Hadde middels gode erfaringer med møtebooking fra før

Ennova er et selskap basert i Danmark som primært jobber med medarbeiderundersøkelser. De jobber med mange selskaper, og har utviklet nye, innovative programmer for å analysere undersøkelsene på en mer effektiv måte.

Målet er å identifisere ulike problemstillinger for å løfte selskapene til nye høyder. I tillegg jobber de også med kundemålinger, og med å finne ut hvorfor kunder er misfornøyde med en tjeneste, og hva som kan gjøres for å endre på dette.

Tidligere hadde Ennova kjøpt møtebooking og liknende tjenester fra andre aktører, og de hadde helt middels erfaringer med dette. Til en viss grad hadde det fungert, men de visste aldri hva som ble levert fra måned til måned, og det ble veldig uforutsigbart.

Likevel var erfaringene greie nok til at de ønsket å gi oss i Innovation Support en sjanse, men de forventet ikke at vi kunne levere noe bedre enn det de hadde fått fra andre aktører før.

Vi har nå ringt og booket møter for Ennova siden november, og se sier selv at de er svært fornøyde med antall møter vi har levert, og kvaliteten på disse. Da vi pratet med Espen Witzøe, salgsansvarlig høs Ennova, uttalte han følgende:

«Noe av det kuleste med Innovation Support er at de tør å legge hodet på blokka, og fortelle hvor mange møter de kommer til å levere i løpet av en måned. Til nå har de levert akkurat det de har lovet, og det er vi veldig fornøyde med!»

Ler mer om hvordan Innovation Support jobber med møtebooking her.

 

God kommunikasjon med kunden

Vi hos Innovation Support er opptatte av å ha god kommunikasjon med kundene våre. Vi utarbeider mål i samråd med kundens ønsker og behov, og leverer deretter. Kunden skal vite hva slags tjeneste de kjøper, og hvilken leveranse de kan forvente.

Derfor involverer vi kunden fra dag én, der vi har et oppstartsmøte hvor salgskonsulenten også er med. Etter noe tid har vi også et statusmøte, der vi prater om hvordan det går, og blir enige om noe skal justeres.

Det er også viktig å påpeke at vi er et team som jobber med kunden, og ikke bare en salgskonsulent. Vi er flinke til å følge opp, leverer ukentlige rapporter, og ringer kontinuerlig. Vi ønsker å ha en åpen dialog med kunden.

Når vi har jobbet med Ennova har salgskonsulenten også fått være med på møter hos en av deres største kunder. Det er ikke ofte vår konsulenter får være med på slike møter, men det viser at de har en stor interesse for tjenestene våre.

 

Fornøyd kunde

Espen Witzøe hos Ennova sier at de er aller mest fornøyde med at vi hos Innovation Support har levert akkurat det vi har lovet. Hvis vi har sagt at de skal få så og så mange kvalifiserte møter i løpet av en måned, er det akkurat det de har fått.

Dette er viktig når Ennova skal kjøpe en ekstern tjeneste. Andre selskaper de har brukt tidligere har bare kommet med en pris, men det har vært veldig varierende hva som faktisk har blitt levert.

Witzøe trekker også fram at det er god kvalitet på møtene som blir booket. Når han dukker opp i møtene er det de rette beslutningstakerne som er til stede, og de er godt forberedte på hva møtet skal handle om. Dette gjør at møtene er av stor verdi for Ennova.

I tillegg sier Espen at han også er imponert over salgskonsulenten som har jobbet med dette oppdraget:

«Innovation Support hatt en utrolig engasjert medarbeider som har jobbet med dette oppdraget. Det er en blid fyr med glimt i øyet, som er litt på ballen. Det er tydelig at kan koser seg med det han holder på med.»

Ifølge Witzøe viser dette at Innovation Support ligger langt foran de andre aktørene på markedet.

På spørsmål om han ville anbefalt Innovation Support videre svarer han raskt:

«Det gjør jeg allerede! Hver gang jeg treffer noen som er ute etter slike tjenester sender jeg dem rett til Nydalen!»

Les mer om hva det vil si å bruke Innovation Support som en salgsressurs her. 

 

Ta kontakt for en uforpliktende prat

Dersom du er nysgjerrig på hva Innovation Support kan gjøre for seg og ditt selskap, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt for en uforpliktende prat.

Mange firmaer har gode erfaringer med å outsource møtebookingen til mennesker som er eksperter på dette, slik at de selv har muligheten til å bruke tid på andre aktiviteter.

Innovation Support består av ivrige medarbeidere, som har en ambisjon med det de driver med. De aller fleste er ferdig uteksaminerte fra BI eller Markedshøyskolen, og ser på Innovation Support som et viktig steg på karrierestigen. Dette gjør at de jobber hardt for å levere så gode resultater som mulig, og at de føler et stort eierskap til prosjektene sine.

Espen jobbet først ett år som salgskonsulent i Innovation Support og ble månedens ansatt hele 9 måneder på rad. I dag er han kundeansvarlige og jobber primært med å hente inn nye bedriftskunder.

espen@innovationsupport.no

Motta vårt ukentlige nyhetsbrev om møtebooking og B2B-salg

For å kunne sende deg e-post må vi lagre informasjon om deg. Les mer i vår personvernerklæring

care_norway

+47 970 05 750
kontakt@innovationsupport.no

Nydalsveien 36B,
0484 Oslo

Innovation Support AS
Org. nr: 998077028

2016@2x
2017@2x
2018@2x
2019@2x
2020@2x
2021@2x