innovationsupport-logo-01
Meny
Møtebooking

Hvem tilbyr møtebooking i Norge?

Det finnes en rekke aktører som tilbyr møtebooking i Norge. Når du velger samarbeidspartner er det lurt å tenke over hva som er viktigst for deg. Vil du ha fokus på å få mange møter? Eller vil du ha fokus på å få færre, men med bedre kvalitet?

Å lykkes med møtebooking internt krever mer enn du kanskje tror, og det kan ofte være mer lønnsomt å outsource jobben til en ekstern aktør. Høy aktivitet krever mye tid og ressurser, og derfor kan det være lurt å komme i kontakt med noen som kan dedikere hele arbeidstiden sin til å booke møter for deg.

Men hvilke alternativer finnes det i Norge?

Det er mange som kan hjelpe deg, men det er viktig å tenke nøye gjennom hva som kan tilføre virksomheten din mest verdi. Noen aktører har et bredt tjenestetilbudet, mens andre er mer spesialiserte. Noen gir operativ bistand, mens andre igjen fokuserer på strategisk salgsstøtte. Det er også store forskjeller på størrelsen på aktørene.

Hva du velger bør ta utgangspunkt i ditt konkrete behov. Her er noen leverandører som – på hver sin måte – leverer tjenester av høy kvalitet.

 

Maskineriet

Maskineriet er med sine 400 ansatte Norges største callsenter. I bransjen er de kjent for å ha en sterk salgskultur, mange spennende oppdragsgivere, og en toneangivende kvalitet på tjenestene de leverer. Selskapet tilbyr et bredt tjenestespekter, herunder kundeservice, direktesalg, møtebooking, kundepleie, utleie av selgere og mye mer. Etter sammenslåingen med DRS har Maskineriet nå kontorer i Skien, Moss, Oslo og Trondheim.

 

B2B Salg

Et annet godt alternativ er B2B Salg. Selskapet ble utnevnt til Gasellebedrift i 2018, og tilbyr tjenester innenfor salg, markedsføring, kundeservice og ledelse. B2B Salg er lokalisert i Oslo, og er kanskje spesielt sterke på å sy sammen tilbud som gir kundene salgstrening og møtebooking i en og samme pakke.

 

Møtebooking Norge

Møtebooking Norge er en annen type leverandør enn Maskineriet og B2B Salg. Møtebooking Norge spesialiserer seg utelukkende på møtebooking for bedriftsmarkedet. Det bergensbaserte selskapet har i dag ca. 30 ansatte, og har siden oppstarten i 2012 fokusert på pre-sale og B2B møtebooking. Selskapet legger vekt på å fungere som en strategisk salgspartner for sine kunder, og tilbyr innspill og sparring når det kommer til vekst- og salgsstrategi.

 

Kraft Dialog

Stavanger-selskapet Kraft Dialog tilbyr salg, møtebooking, support og kundeservice til både privat- og bedriftsmarkedet. Selskapet profilerer seg som en av regionens ledende leverandører av TM-tjenester, og tilbyr nøkkelpersonell med 25 års bransjeerfaring. Dette gjør at selskapet er et sikkert valg for gjennomføring av møtebooking og andre salgsaktiviteter.

 

Loyalty

20 års erfaring med gjennomføring av salgsaktiviteter gjør Loyalty til et annet sikkert valg. Den tidligere TM-avdelingen til Bring Dialog Norge har i dag over 270 ansatte, og jobber med alt fra nysalg og møtebooking, til antichurn, winback og kundeservice. Selskapet er basert i Oslo, og lover kundene sine forutsigbarhet, trygghet og høy kvalitet i alle ledd.

 

Venezu

Venezu er et TM- og vikarbyrå som har hovedfokus på B2B-samtaler mot beslutningstakere. Selskapet profilerer seg med å være den ledende aktøren innenfor IKT i Norden, og jobber særlig med utleie vikarer som håndterer salg, markedsføring, kundepleie eller andre kontoroppdrag. Venezu har i dag 70 medarbeidere.

 

Consort

Consort er et salgs- og kundesenter bestående av 80 ansatte lokalisert i Trondheim sentrum. Selskapet bistår i dag over 60 samarbeidspartnere med å effektivisere kundedialogen for å oppnå bedre resultater. Consort tilbyr en rekke andre tjenester i tillegg til møtebooking, som kundeservice, leadsgenerering, lojalitetssamtaler, oppsalg, nysalg, coaching, foredrag og salgskurs.

 

Innovation Support

I Innovation Support fokuserer vi på å bygge en komplett pipeline for kundene våre. Vi jobber utelukkende med møtebooking for bedriftsmarkedet (B2B), og er opptatt av å skape langsiktige økonomiske gevinster gjennom grundig research og kvalifiserte caser. Det er tjente kroner og øre vi ønsker å bli målt på.

Vi er et forholdsvis lite selskap, og liker å jobbe tett og personlig med kundene våre. Både når det gjelder ringelister og balansen mellom leads og møter søker vi dine innspill. Det er dette vi ser gir best resultater på sikt.

Vår strategiske tilnærming til møtebooking har bidratt til at vi har blitt utnevnt til gasellebedrift fire år på rad. Vi er i rute til å bli det i år også.

 

Konklusjon

Når man velger leverandør er det naturligvis viktig å se på kriterier som kostnader, kompetanse og erfaring.

Men det er kanskje vel så viktig å tenke nøye gjennom hva som er viktigst for deg. Er det viktig med bredde i tjenestene, eller ønsker du å samarbeide med en partner som spesialiserer seg på møtebooking? Ønsker du å fylle opp kalenderen med salgsmøter, eller er det viktigere å bygge pipeline for fremtidig vekst? Og hvor viktig er det med tett og personlig oppfølging?

Det første spørsmålet du bør stille deg er ikke hvem du trenger. Det er hva du trenger som er avgjørende.

Helge er grunnlegger og daglig leder i Innovation Support. Han er analytisk, målrettet og brenner for salg B2B.

helge.johnsen@innovationsupport.no

Motta vårt ukentlige nyhetsbrev om møtebooking og B2B-salg

For å kunne sende deg e-post må vi lagre informasjon om deg. Les mer i vår personvernerklæring

PNG-01
SVG_gold-badge-color

+47 236 51 300
kontakt@innovationsupport.no

Nydalsveien 36B,
0484 Oslo

Innovation Support AS
Org. nr: 998077028